Call +30 690 979 2597
Call +30 690 979 2597

Terms of Use – Privacy Policy

LEGAL NOTICE

By using this website or any material contained in these web pages, you accept the following terms.

Please note that you may not use this Website, unless you accept the following terms:

1. Intellectual Property

The content of this Website is the intellectual property of aerides.com.gr, subject to any rights not granted explicitly herein. All intellectual property rights contained in this Website are the property of aerides.com.gr or other legally interested third parties. By accessing this Website, you agree that you accept the following laws on intellectual property, and all relevant laws on (electronic) commerce.

2. Privacy Policy

In compliance with privacy protection principles as provided by international and EU laws on e-commerce (including, but not limited to, Directive 2000/31/EC, Presidential Decree 131/2003), as well as the Greek law on consumer protection (Law 2251/1994) regulating distance sales, and the relevant provisions of the Greek law (Law 2472/1997) on the protection of individuals and the protection of personal data, as complemented by the decisions of the President of the Greek Data Protection Authority, Presidential Decrees 207/1998, 79/2000, article 8 of Law 2819/2000, and the European Law by Directives 95/46/EC and 97/66/EC, aerides.com.gr explicitly states that it will not process your personal data in any illicit manner, and it will not disclose, make public, sell, lease or share your personal data and information you may provide with regard to any third party. Upon your request, your personal information is permanently deleted and is not disclosed to any person whatsoever. By providing any information to our server, you agree that such information is not incorrect, illegal or otherwise inappropriate for use and disclosure.

3. Third-Party Websites

To enable your access to our website, aerides.com.gr may include links in websites that are the property of or operated by third parties, who are responsible for their content.

4. Limited Liability

aerides.com.gr has made every effort to display its products in the most accurate way, by including pictures, descriptions and specific comments. However, this website may contain errors (spelling, numerical or display). aeridesjewellery.com.gr does not guarantee the accuracy or completeness of pictures and descriptions, or the reliability of any advice, opinion, statement or any other information available in this Website.

5. Amendment to the terms hereof

aerides.com.gr reserves the right to amend or revise the transaction terms and conditions, and is obliged to update this text to include any changes or additions to these terms.

6. Product Prices

The prices indicated in our catalogs include 24% VAT. These prices apply to the quantities in stock, while aerides.com.gr reserves the right to adjust prices.

7. Applicable Law

All transactions carried out through aerides.com.gr are governed by the international and EU laws regulating electronic commerce (including, but not limited to, Directive 2000/31/EC, Presidential Decree 131/2003, and the Greek law on consumer protection (Law 2251/1994) regulating distance sales).

 

Όροι Χρήσης – Πολιτική Προστασίας

Προσωπικών Δεδομένων

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τον Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του aerides.com.gr, με την σχετική επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στο aerides.com.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους κατωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά και όλη την σχετική νομοθεσία για το (διαδικτυακό) εμπόριο.

2. Προσωπικά Δεδομένα

Το aerides.com.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (ενδεικτικά απαριθμούμενα) Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του Ευρωπαϊκού Δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ (ενδεικτικά απαριθμούμενα) δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, τo aerides.com.gr μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Το aeridesjewellery.com.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών,περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To aeridesjewellery.com.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το aerides.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το aerides.com.gr,επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

7. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του aerides.com.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά απαριθμούμενα Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003 καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση).